Mød vores madspildsambassadører

Mød vores ambassadører

Vi er stolte og taknemmelige over, at disse 15 fantastiske ambassadører støtter op om kampen mod madspild. Alle bidrager de til at sprede det gode budskab, og sammen er de med til at sikre at endnu en Wefood-butik kan blive til en realitet.

Vores Wefood ambassadører hjælper dig til en grønnere hverdag med deres madspildsopskrifter og tips og tricks til hvordan man let ændrer sine dagligdagsvaner og mindsker madspildet.

Vil du også gå forrest i kampen mod madspild? Så gør som vores Wefood ambassadører, og invester i din fremtid med en Wefood-aktie her

Jesper Vollmer

Følg Jesper på Instagram

Jesper Vollmer der har været køkkenchef i kongehuset, bidrager i madspildskampagnen med hans inspirerende opskrifter samt hans nytænkning i køkkenet.
“Der er en spirende tendens til at gøre noget ved madspild i Danmark, og det er der også brug for”. 

Maibritt Saerens

Maibritt Saerens er skuespiller og kommunikationsekspert. Hun fik sit store folkelige gennembrud i tv-serien Krøniken, og i dag ser vi hende stadig i danske og udenlanske tv-serier. 

Hilda Heick

” Jeg har lige fra jeg var barn fået at vide, at man ikke må smide mad ud. Derfor er det også helt naturligt, at jeg støtter Wefood kampagnen. Vi skal beskytte miljøet, og derfor skal vi tænke over vores madvarekøb- og forbrug i dagligdagen. Der er masser af muligheder for at bruge rester fra dagen før, og så kan det være sjovt at være kreativ. ”  Følg Hilda her

Tanja Gotthardsen

Følg Tanja på Instagram

“Som bæredygtighedsformidler er spild det uundgåelige emne; for spildet er på mange måder bæredygtighedens diametrale modsætning. Og særligt når det kommer til madspild, er den globale skævvridning for mig fuldstædnigt ubærligt. Det må vi kunne gøre bedre.” Følg bloggen her

Copenhagen Wilderness

Følg Juila på Instagram

Copenhagen Wilderness er drevet af Juila, der giver dig et indblik i en mere miljøvenlig turisme, og en verden med grønnere tiltag. Hvis du mangler nogle bæredygtige tips, er det også her på bloggen du finder ny inspiration.

Sustain Daily

Følg Sustain Daily på Instagram

Dette univers er fyldt med information om alle aspekter af en bæredygtig livsstil på ét sted og inspirerer dig til at ændre dine vaner – mod en grønnere hverdag. Sustain Daily er for dig, der ønsker at leve mere bæredygtigt, og få lækre opskrifter og råd til en mere klimavenlig hverdag. Gå et skridt nærmere her.

Simone Jespersen

Følg Simone på Instagram

“Jeg har altid hadet at smide mad ud. Det er kommet helt fra barnsben, hvor jeg synes det var det mest fantastiske at fodre vores marsvin og kaniner med gulerødder og salat, der måske lige havde ligget lidt for længe i køleskabet, og ellers var smidt ud. Med alderen er jeg blevet mere bevidst omkring, hvad jeg handler ind og hvad det skal bruges til.” Besøg bloggen her

Pia Storm

Følg Pia på Instagram

Pia fortæller om vintage, genbrug og bæredygtig mode på Storms Magasin. Derudover er hun arrangør af vintagemessen ‘København Vintage’ og forfatter til bogen ‘VINTAGE”.

Birgitte Simonsen

Birgitte er skuespillerinde, og er samtidig kendt for en en række roller på Det Kongelige Teater.

Thomas Erex

Følg Thomas på Instagram

Min mormor lærte mig at være kreativ for at undgå at smide mad ud, så det sidder nærmest i min DNA at være imod madspild. I dag spiser jeg plantebaseret bl.a. for at undgå det store tab af næring, der sker, når vi fodrer dyrene med en masse planter. Læs mere på bloggen her.

Anna Kjær

Følg Anna på Instagram

Anna står bag profilen Klimamusen, hvor hun deler ud af tanker, forsøg og tips til at gøre hverdagen mere grøn og bæredygtig ved bl.a. at se på alternativt forbrug, sortere affald og dyrke planter inde og ude. Du kan også finde hende på klimamusen.dk

Conni Lagergreen Schmidt

Følg Conni på Instagram

Jeg har fra barnsben lært, at mad er noget, man spiser – ikke noget, man bare smider væk. Derfor har jeg altid haft fokus på ikke at generere madspild, og heldigvis er min familie ikke bange for at spise hverken rester, alt-godt-fra-køleskabet eller at bede om en doggybag, når vi spiser ude. Få tips til et grønnere liv på bloggen her.

Sinatur

Følg Sinatur på Instagram

Sinatur arbejder hver dag på at bidrage til en mere bæredygtig verden.” Vi arbejder hårdt for at minimere vores aftryk på planeten, og derfor er bæredygtighed, lokale råvarer og kærlighed til håndværket omdrejningspunkter i alle vores køkkener” Læs mere her, om deres madkoncept.

Ida Benedicte 

Følg Ida på Instagram

” For mig er det vigtigt at have nogle gode værdier og at træffe de valg i livet, som betyder noget. Madspild er et nøgleord i min hverdag og jeg nyder den kreativitet det giver. ” Læs mere på bloggen her

Kirsten Skaarup

Følg Kisten på Instagram

Kirsten skriver kogebøger, der udelukkende indeholder plantebaserede, bæredygtige opskrifter, og har også en klimapolitisk dagsorden. Hun står bag flere af vores skønne opskrifter, vi har delt med jer på Wefood siden. Se flere opskrifter og tips og tricks på bloggen her.