Del opskrift

 

© camillemaja.dk

 

Æggewraps fungerer nærmest til alle måltider, men selv nyder jeg dem oftest til frokost. De kan nydes både lune og kolde, hvorfor de også passer perfekt til en lækker madpakke. Fyld dem med hvad end du ønsker, så som røget laks, kylling, eller denne tunmousse, som findes i opskriften. God fornøjelse!

Mængde4 personerForfatterCamille MajaKategori
Du skal bruge
Æggewraps
 6 æg
 5 spsk mælk
 Salt og peber
 Fedtstof, til stegning
Tunsalat
 2 dåser tun
 4 spsk creme fraiche
 1 lille rødløg eller skalotteløg
 0,50 bundt dild
 0,50 citron, saften heraf
 Salt & peber
 Grøntsager: avocado, salat, cherrytomater og ekstra dild
Ideer til andet fyld:
 Laks, avocado, tomat, dild, flødeost
 Hønsesalat, agurk, persille, tomat
 Stegt kylling, hummus, persille, tomat
 Stegt kylling, peberfrugt, cremefraiche og salat
Sådan gør du
Æggewraps
1

Pisk alle ingredienserne sammen. Hæld æggemassen på en lille kande/decilitermål, så du bedre kan dosere væsken på panden.

2

Kom lidt fedtstof på en varm pande og lav en pandekage af gangen. Det tager få minutter pr. pandekage.

Tunmousse
3

Hæld væsken fra dåsetunen og bland med cremefraiche, fintsnittede løg, hakket dild, og saften fra en halv citron. Smag til med ekstra citron, salt og peber. Kom eventuelt lidt mayonnaise i, hvis du ønsker en lidt federe mousse.

4

Anret din pandekage med salat i bunden og top derefter med tunmousse og dit ønskede grønt. Jeg toppede selv min med ekstra dild, cherrytomater og avocado. Velbekomme.

 

Ugens opskrifter

Ingredienser

Æggewraps
 6 æg
 5 spsk mælk
 Salt og peber
 Fedtstof, til stegning
Tunsalat
 2 dåser tun
 4 spsk creme fraiche
 1 lille rødløg eller skalotteløg
 0,50 bundt dild
 0,50 citron, saften heraf
 Salt & peber
 Grøntsager: avocado, salat, cherrytomater og ekstra dild
Ideer til andet fyld:
 Laks, avocado, tomat, dild, flødeost
 Hønsesalat, agurk, persille, tomat
 Stegt kylling, hummus, persille, tomat
 Stegt kylling, peberfrugt, cremefraiche og salat

Vejledning

Æggewraps
1

Pisk alle ingredienserne sammen. Hæld æggemassen på en lille kande/decilitermål, så du bedre kan dosere væsken på panden.

2

Kom lidt fedtstof på en varm pande og lav en pandekage af gangen. Det tager få minutter pr. pandekage.

Tunmousse
3

Hæld væsken fra dåsetunen og bland med cremefraiche, fintsnittede løg, hakket dild, og saften fra en halv citron. Smag til med ekstra citron, salt og peber. Kom eventuelt lidt mayonnaise i, hvis du ønsker en lidt federe mousse.

4

Anret din pandekage med salat i bunden og top derefter med tunmousse og dit ønskede grønt. Jeg toppede selv min med ekstra dild, cherrytomater og avocado. Velbekomme.

ÆGGEWRAPS MED TUNMOUSSE