Del opskrift

 

En lækker pastaret behøver slet ikke være kompliceret og kræver ofte ganske få ingredienser. Jeg håber I kan lide pastaen. Velbekomme og ha' en dejlig weekend!

Mængde4 personerForfatterCamille MajaKategori
Du skal bruge
 400 g pasta
 3 røde peberfrugt
 2 rødløg
 3 fed hvidløg
 150 g cherrytomater (tag en lille håndfuld fra, til at vende i pastaen)
 50 g parmesan
 ¼ fløde
 1 dl pastavand
 ½ citron
 2 spsk balsamico
 Salt & peber
 Olivenolie/smør til stegning
 Revet parmesan og frisk basilikum til topping
Sådan gør du
1

Start med at tænde ovnen på 200 grader, varmluft, og find alle ingredienserne frem

2

Skyl og snit din peberfrugt og tomater. Skær løg i kvarte og mas hvidløget med fladen af din kniv. Det hele skal blendes til sidst, så du behøver ikke at tænke over at skære noget pænt. Bland det grønne med 2 spsk. olivenolie, 2 spsk. balsamico, salt og peber. Giv det 25 minutter i ovnen, til det har fået en god farve

3

Mens du venter, kan du bringe vandet til pastaen i kog. Husk at salte det godt og at koge pastaen i rigeligt vand. Kog pastaen efter anvisning. Når du hælder vandet fra så tag 1 dl pastavand fra

4

Kom de nu bagte grøntsager i en blender (eller brug en stavblender), tilføj fløde, stykker af parmesan og saften fra en halv citron. Blend til en cremet konsistens

5

Find en pande og kom lidt fedtstof på. Tilføj den håndfuld tomater du tog fra tidligere og steg dem af. Tilføj den kogte pasta, peberfrugtsaucen, og tilføj eventuelt 1 dl. pastavand, hvis du synes saucen skal være tyndere

6

Smag til med ekstra citronsaft, salt, peber og olivenolie og server! Top din pasta med revet parmesan og frisk basilikum

 
 
Ugens opskrifter

Ingredienser

 400 g pasta
 3 røde peberfrugt
 2 rødløg
 3 fed hvidløg
 150 g cherrytomater (tag en lille håndfuld fra, til at vende i pastaen)
 50 g parmesan
 ¼ fløde
 1 dl pastavand
 ½ citron
 2 spsk balsamico
 Salt & peber
 Olivenolie/smør til stegning
 Revet parmesan og frisk basilikum til topping

Vejledning

1

Start med at tænde ovnen på 200 grader, varmluft, og find alle ingredienserne frem

2

Skyl og snit din peberfrugt og tomater. Skær løg i kvarte og mas hvidløget med fladen af din kniv. Det hele skal blendes til sidst, så du behøver ikke at tænke over at skære noget pænt. Bland det grønne med 2 spsk. olivenolie, 2 spsk. balsamico, salt og peber. Giv det 25 minutter i ovnen, til det har fået en god farve

3

Mens du venter, kan du bringe vandet til pastaen i kog. Husk at salte det godt og at koge pastaen i rigeligt vand. Kog pastaen efter anvisning. Når du hælder vandet fra så tag 1 dl pastavand fra

4

Kom de nu bagte grøntsager i en blender (eller brug en stavblender), tilføj fløde, stykker af parmesan og saften fra en halv citron. Blend til en cremet konsistens

5

Find en pande og kom lidt fedtstof på. Tilføj den håndfuld tomater du tog fra tidligere og steg dem af. Tilføj den kogte pasta, peberfrugtsaucen, og tilføj eventuelt 1 dl. pastavand, hvis du synes saucen skal være tyndere

6

Smag til med ekstra citronsaft, salt, peber og olivenolie og server! Top din pasta med revet parmesan og frisk basilikum

CREMET PASTA MED PEBERFRUGTSAUCE