Del opskrift

 

© Johanne Stormoen

 

Mængde4 personerForfatterJohanne StormoenKategori

Du skal bruge

 ½ l grøntsagssuppe
 2 dåser hakkede tomat
 200 g røde linser
 2 dl grøntsagsbouillon
 1 spsk spidskommen
 ½ tsk stødt koriander
 chili (efter smag)
 1 tsk garam Masala

Sådan gør du

1

Varm resterne af suppen op.

2

Tilsæt krydderier, linser, tomat og bouillon.

3

Lad det simre i en times tid og smag det til med salt, peber og chili.

4

Servér evt. med lidt cremefraiche, chili, frisk koriander og brød.

Flere opskrifter

Ingredienser

 ½ l grøntsagssuppe
 2 dåser hakkede tomat
 200 g røde linser
 2 dl grøntsagsbouillon
 1 spsk spidskommen
 ½ tsk stødt koriander
 chili (efter smag)
 1 tsk garam Masala

Vejledning

1

Varm resterne af suppen op.

2

Tilsæt krydderier, linser, tomat og bouillon.

3

Lad det simre i en times tid og smag det til med salt, peber og chili.

4

Servér evt. med lidt cremefraiche, chili, frisk koriander og brød.

Dhal – indisk linsesuppe