Del opskrift

© Johanne Stormoen
Du skal bruge
½ l grøntsagssuppe
2 dåser hakkede tomat
200 g røde linser
2 dl grøntsagsbouillon
1 spsk spidskommen
½ tsk stødt koriander
chili (efter smag)
1 tsk garam Masala
Sådan gør du
1
Varm resterne af suppen op.
2
Tilsæt krydderier, linser, tomat og bouillon.
3
Lad det simre i en times tid og smag det til med salt, peber og chili.
4
Servér evt. med lidt cremefraiche, chili, frisk koriander og brød.
Flere opskrifter
Ingredienser
½ l grøntsagssuppe
2 dåser hakkede tomat
200 g røde linser
2 dl grøntsagsbouillon
1 spsk spidskommen
½ tsk stødt koriander
chili (efter smag)
1 tsk garam Masala
Vejledning
1
Varm resterne af suppen op.
2
Tilsæt krydderier, linser, tomat og bouillon.
3
Lad det simre i en times tid og smag det til med salt, peber og chili.
4
Servér evt. med lidt cremefraiche, chili, frisk koriander og brød.