Del opskrift

 

© Johanne Stormoen

 

Mængde4 personerForfatterJohanne StormoenKategori

Du skal bruge

 ½ l grøntsagssuppe
 2 dåser hakkede tomat
 200 g røde linser
 2 dl grøntsagsbouillon
 1 spsk spidskommen
 ½ tsk stødt koriander
 chili (efter smag)
 1 tsk garam Masala

Sådan gør du

1

Varm resterne af suppen op.

2

Tilsæt krydderier, linser, tomat og bouillon.

3

Lad det simre i en times tid og smag det til med salt, peber og chili.

4

Servér evt. med lidt cremefraiche, chili, frisk koriander og brød.

Bliv verdensmester i at undgå madspild

Hvert år smider danskerne 715.000 tons mad i skraldespanden, men du har lige nu en enestående mulighed for at udnytte dine råvarer i stedet for at smide dem ud. Støt Wefood med 100 kroner, så får du:

  • En e-bog spækket med opskrifter, tips og tricks, der giver dig værktøjerne til at undgå madspild
  • En nem madplan, så du får udnyttet dine rester
  • Point på klimakontoen og en grøn samvittighed

Pengene går til åbningen af en ny Wefood-butik, som sælger dagligvarer, der ellers ville være havnet i supermarkedernes skraldecontainere – selv om de intet fejler.

Jeg vil undgå madspild >

Flere opskrifter

Ingredienser

 ½ l grøntsagssuppe
 2 dåser hakkede tomat
 200 g røde linser
 2 dl grøntsagsbouillon
 1 spsk spidskommen
 ½ tsk stødt koriander
 chili (efter smag)
 1 tsk garam Masala

Vejledning

1

Varm resterne af suppen op.

2

Tilsæt krydderier, linser, tomat og bouillon.

3

Lad det simre i en times tid og smag det til med salt, peber og chili.

4

Servér evt. med lidt cremefraiche, chili, frisk koriander og brød.

Dhal – indisk linsesuppe