Del opskrift

 

Simone Jespersen giver jer her opskriften på lækre forårsruller. Skift gerne ingredienser i opskriften ud og brug hvad du allerede har.
Opskriften giver 2 – 3 ruller 

Mængde2 personerForfatterSimone JespersenKategori

Du skal bruge

 1 pakke kylling
 1 hjertesalat
  mango – i tynde stave
  agurk – i tynde stave
 1 rød snackpeber – i tynde stave
 2 gulerødder – i tynde strimler, brug en kartoffelskræller
 2 – 3 ark rispapir
Dressing
 1 spsk peanutbutter
  dl kogende vand
 ½ tsk salt

Sådan gør du

1

Varm en pande op med lidt olie. Steg dit kylling på panden, til det har fået farve og er blevet sprødt. Læg det på en lille tallerken, når det er færdig, klar til brug.

2

Vask og hak alle grøntsagerne som angivet i ingredienslisten. Kom også disse på en tallerken klar til brug.

3

Kom alle ingredienserne til peanutdressingen i en lille skål, og rør godt rundt, til alle klumperne er væk.

4

Kog omkring 1 liter vand i din elkedel, og fyld et stort fad med vandet – skal være på størrelse med rispapiret. Kom rispapiret i en ad gangen til det er blødt, og rul derefter de friske forårsruller med dit kylling samt grøntsagerne. De friske forårsruller serveres med peanutdressing til.

Bliv verdensmester i at undgå madspild

Hvert år smider danskerne 715.000 tons mad i skraldespanden, men du har nu en enestående mulighed for at gå forrest i kampen mod madspild. Støt Wefood med 100 kroner, så får du:

  • En e-bog spækket med opskrifter, tips og tricks, der ruster dig i kampen mod madspild
  • En nem madplan, så du får udnyttet dine rester
  • Point på klimakontoen og en grøn samvittighed

Pengene går til åbningen af en ny Wefood-butik, som sælger dagligvarer, der ellers ville være havnet i supermarkedernes skraldecontainere – selv om de intet fejler.

CTA: Jeg vil undgå madspild

 

Ugens opskrifter

Ingredienser

 1 pakke kylling
 1 hjertesalat
  mango – i tynde stave
  agurk – i tynde stave
 1 rød snackpeber – i tynde stave
 2 gulerødder – i tynde strimler, brug en kartoffelskræller
 2 – 3 ark rispapir
Dressing
 1 spsk peanutbutter
  dl kogende vand
 ½ tsk salt

Vejledning

1

Varm en pande op med lidt olie. Steg dit kylling på panden, til det har fået farve og er blevet sprødt. Læg det på en lille tallerken, når det er færdig, klar til brug.

2

Vask og hak alle grøntsagerne som angivet i ingredienslisten. Kom også disse på en tallerken klar til brug.

3

Kom alle ingredienserne til peanutdressingen i en lille skål, og rør godt rundt, til alle klumperne er væk.

4

Kog omkring 1 liter vand i din elkedel, og fyld et stort fad med vandet – skal være på størrelse med rispapiret. Kom rispapiret i en ad gangen til det er blødt, og rul derefter de friske forårsruller med dit kylling samt grøntsagerne. De friske forårsruller serveres med peanutdressing til.

Friske forårsruller