Del opskrift

 

© Johanne Stormoen

 

Skift gerne ingredienser i opskriften ud og brug hvad du allerede har.

Mængde4 personerForfatterJohanne StormoenKategori

Du skal bruge

 2 små løg
 2 fed hvidløg
 400 g kartofler
 400 g gulerødder
 400 g pastinak, jordskokker, persillerod, græskar, spidskål etc.
 1 l grøntsagsbouillon eller hønsefond
 2 tsk karry
 1 tsk spidskommen
 1 spsk æbleeddike
 salt og peber

Sådan gør du

1

Begynd med at sautere løg og hvidløg i lidt olie til de er klare. Derefter tilføjer du
krydderierne og lader dem brænde lidt af.

2

Tilsæt så de snittede grøntsager og lad dem stege lidt i gryden, det giver god smag til suppen. Tilsæt bouillon eller fond og lad det simre til grøntsagerne er møre.

3

Blend med en stavblender og smag til med salt og peber og æbleeddike.

4

Server evt. med cremefraiche, bacon og brød.

Flere opskrifter

Ingredienser

 2 små løg
 2 fed hvidløg
 400 g kartofler
 400 g gulerødder
 400 g pastinak, jordskokker, persillerod, græskar, spidskål etc.
 1 l grøntsagsbouillon eller hønsefond
 2 tsk karry
 1 tsk spidskommen
 1 spsk æbleeddike
 salt og peber

Vejledning

1

Begynd med at sautere løg og hvidløg i lidt olie til de er klare. Derefter tilføjer du
krydderierne og lader dem brænde lidt af.

2

Tilsæt så de snittede grøntsager og lad dem stege lidt i gryden, det giver god smag til suppen. Tilsæt bouillon eller fond og lad det simre til grøntsagerne er møre.

3

Blend med en stavblender og smag til med salt og peber og æbleeddike.

4

Server evt. med cremefraiche, bacon og brød.

Grøntsagssuppe