Del opskrift

 

© Johanne Stormoen

 

Skift gerne ingredienser i opskriften ud og brug hvad du allerede har.

Mængde1 personForfatterJohanne StormoenKategori

Du skal bruge

 1 kyllingeskrog
 1 løg i kvarte
 3 hakket gulerødder
 10 peberkorn
 2 laurbærblade
 2 spsk salt
 3 spsk æbleeddike

Sådan gør du

1

Læg alle ingredienserne i en stor gryde og dæk det hele med vand.

2

Lad det simre et par timer.

3

Hæld fonden igennem en si, så grøntsagerne og kyllingeskroget sorteres fra.

Bliv verdensmester i at undgå madspild

Hvert år smider danskerne 715.000 tons mad i skraldespanden, men du har lige nu en enestående mulighed for at udnytte dine råvarer i stedet for at smide dem ud. Støt Wefood med 100 kroner, så får du:

  • En e-bog spækket med opskrifter, tips og tricks, der giver dig værktøjerne til at undgå madspild
  • En nem madplan, så du får udnyttet dine rester
  • Point på klimakontoen og en grøn samvittighed

Pengene går til åbningen af en ny Wefood-butik, som sælger dagligvarer, der ellers ville være havnet i supermarkedernes skraldecontainere – selv om de intet fejler.

Jeg vil undgå madspild >

Flere opskrifter

Ingredienser

 1 kyllingeskrog
 1 løg i kvarte
 3 hakket gulerødder
 10 peberkorn
 2 laurbærblade
 2 spsk salt
 3 spsk æbleeddike

Vejledning

1

Læg alle ingredienserne i en stor gryde og dæk det hele med vand.

2

Lad det simre et par timer.

3

Hæld fonden igennem en si, så grøntsagerne og kyllingeskroget sorteres fra.

Hønsefond