Udskrivningsindstillinger:

Kikærtekarry med ris & naanbrød

Mængde4 personer

Kikærtekarry
 2 dl brune ris
 1 rødløg
 1 gulerod
 1 rød peber
 100 g cherrytomater
 1 dåse kikærter
 1 tsk gul karry
 1 knivspids chili
 1 tsk paprika
 ½ tsk peber
 1 dåse kokosmælk
 ½ grøntsagsbouillon
 50 g frisk spinat
 1 tsk salt
 50 g peanuts til topping
 Olie til stegning
Naanbrød
 2 dl groft mel
 3 dl hvedemel
 1 tsk bagepulver
 1 tsk salt
 1 dl vand
 2 spsk olie
 1,50 dl yoghurt
 Olie til stegning
Kikærtekarry
1

Hak rødløg fint

2

Skræl guleroden og hak/skær den i tynde skiver. Brug evt. siden af rivejernet

3

Skær den røde peber i små stykker

4

Skær cherrytomaterne i halve stykker

5

Steg rødløg og gulegrod på en pande med olie – sammen med karry, chili, paprika og peber

6

PAS PÅ DET IKKE BRÆNDER PÅ

7

Tilsæt rød peber og kikærter og lad det stege i 5 minutter mens i holder øje med det

8

Tilsæt kokosmælk, grøntsagsboullion, cherrytomater, frisk spinat og salt – HUSK: gem lidt frisk spinat til pynt

9

Lad retten simre i 10-15 minutter

10

Server retten med ris og pynt med peanuts og hakket frisk spinat

Ris & naanbrød
11

Kog risene i en lille gryde – husk at tilsætte lidt salt

12

Bland mel, bagepulver og salt i en skål

13

Tilsæt vand, olie og alpro neutral og rør med en grydeske

14

Ælt dejen sammen med hænderne, til den er blød og ikke klistret

15

Del dejen i fire dele og rul dem flade med en kagerulle – de må ikke være for tykke

16

Steg brødene på begge sider på en pande med olie

Næringsfakta

personer 4