Del opskrift

 

Simone Jespersen er forfatteren bag denne lækre opskrift. 

Mængde6 personerForfatterSimone JespersenKategori

Du skal bruge

 600 g kagerester
 5 spsk hindbærsyltetøj
 3 spsk romessens
 4 spsk havregryn – kan sagtens udelades, men er godt, hvis dejen er meget våd
 kokosmel til rulning

Sådan gør du

1

Kom chokoladekageresterne i en skål, og smuldr dem med fingrene.

2

Kom hindbærsyltetøj og romessens i skålen, og rør det hele godt sammen – jeg brugte et piskeris med dejkroge, som fungerede super fint.

3

Kom havregryn i, hvis dejen er meget våd.

4

Husk at smage til med hindbærsyltetøj og romessens

5

Rul dejen til kugler, og rul derefter kuglerne i kokosmel eller andet drys såsom chiafrø, kakaopulver m.m.

Bliv verdensmester i at undgå madspild

Hvert år smider danskerne 715.000 tons mad i skraldespanden, men du har lige nu en enestående mulighed for at udnytte dine råvarer i stedet for at smide dem ud. Støt Wefood med 100 kroner, så får du:

  • En e-bog spækket med opskrifter, tips og tricks, der giver dig værktøjerne til at undgå madspild
  • En nem madplan, så du får udnyttet dine rester
  • Point på klimakontoen og en grøn samvittighed

Pengene går til åbningen af en ny Wefood-butik, som sælger dagligvarer, der ellers ville være havnet i supermarkedernes skraldecontainere – selv om de intet fejler.

Jeg vil undgå madspild >

Flere opskrifter

Ingredienser

 600 g kagerester
 5 spsk hindbærsyltetøj
 3 spsk romessens
 4 spsk havregryn – kan sagtens udelades, men er godt, hvis dejen er meget våd
 kokosmel til rulning

Vejledning

1

Kom chokoladekageresterne i en skål, og smuldr dem med fingrene.

2

Kom hindbærsyltetøj og romessens i skålen, og rør det hele godt sammen – jeg brugte et piskeris med dejkroge, som fungerede super fint.

3

Kom havregryn i, hvis dejen er meget våd.

4

Husk at smage til med hindbærsyltetøj og romessens

5

Rul dejen til kugler, og rul derefter kuglerne i kokosmel eller andet drys såsom chiafrø, kakaopulver m.m.

Krumseboller – eller romkugler