Del opskrift

 

Simone Jespersen er forfatteren bag denne lækre opskrift. 

Mængde6 personerForfatterSimone JespersenKategori

Du skal bruge

 600 g kagerester
 5 spsk hindbærsyltetøj
 3 spsk romessens
 4 spsk havregryn – kan sagtens udelades, men er godt, hvis dejen er meget våd
 kokosmel til rulning

Sådan gør du

1

Kom chokoladekageresterne i en skål, og smuldr dem med fingrene.

2

Kom hindbærsyltetøj og romessens i skålen, og rør det hele godt sammen – jeg brugte et piskeris med dejkroge, som fungerede super fint.

3

Kom havregryn i, hvis dejen er meget våd.

4

Husk at smage til med hindbærsyltetøj og romessens

5

Rul dejen til kugler, og rul derefter kuglerne i kokosmel eller andet drys såsom chiafrø, kakaopulver m.m.

Flere opskrifter

Ingredienser

 600 g kagerester
 5 spsk hindbærsyltetøj
 3 spsk romessens
 4 spsk havregryn – kan sagtens udelades, men er godt, hvis dejen er meget våd
 kokosmel til rulning

Vejledning

1

Kom chokoladekageresterne i en skål, og smuldr dem med fingrene.

2

Kom hindbærsyltetøj og romessens i skålen, og rør det hele godt sammen – jeg brugte et piskeris med dejkroge, som fungerede super fint.

3

Kom havregryn i, hvis dejen er meget våd.

4

Husk at smage til med hindbærsyltetøj og romessens

5

Rul dejen til kugler, og rul derefter kuglerne i kokosmel eller andet drys såsom chiafrø, kakaopulver m.m.

Krumseboller – eller romkugler