Del opskrift

Skift gerne ingredienser i opskriften ud og brug hvad du allerede har.
Rør gæren ud i det lunkne vand og tilsæt sukker, salt og olie.
Rør hvedemelet i lidt ad gangen og tilsæt så meget, at dejen kan æltes.
Ælt dejen godt igennem og stil den til hævning et par timer, gerne natten over.
Ælt dejen igennem igen og del den i ca. 14 stykker. Tril stykkerne til runde kugler og rul dem ud med en kagerulle til en diameter på ca. 10 cm.
Læg pizzabundene på bagepapir på en bageplade.
Skær kartoflerne i millimetertynde skiver. Brug gerne et mandolinjern.
Dæk dejen med kartoffelskiver og drys med krydderurter og lidt flagesalt. Dryp med lidt olivenolie.
Skær osten i tynde skiver og fordel dem på pizzaerne.
Sæt pizzaerne i en 250 grader varm ovn og skru ned til 225 grader.
Bag pizzaerne 8-10 minutter til de er gyldne på overfladen.
Ingredienser
Vejledning
Rør gæren ud i det lunkne vand og tilsæt sukker, salt og olie.
Rør hvedemelet i lidt ad gangen og tilsæt så meget, at dejen kan æltes.
Ælt dejen godt igennem og stil den til hævning et par timer, gerne natten over.
Ælt dejen igennem igen og del den i ca. 14 stykker. Tril stykkerne til runde kugler og rul dem ud med en kagerulle til en diameter på ca. 10 cm.
Læg pizzabundene på bagepapir på en bageplade.
Skær kartoflerne i millimetertynde skiver. Brug gerne et mandolinjern.
Dæk dejen med kartoffelskiver og drys med krydderurter og lidt flagesalt. Dryp med lidt olivenolie.
Skær osten i tynde skiver og fordel dem på pizzaerne.
Sæt pizzaerne i en 250 grader varm ovn og skru ned til 225 grader.
Bag pizzaerne 8-10 minutter til de er gyldne på overfladen.