Del opskrift

 

© Johanne Stormoen

 

Skift gerne ingredienser i opskriften ud og brug hvad du allerede har.

Mængde4 personerForfatterJohanne StormoenKategori

Du skal bruge

Dej
 2 dl vand
 10 g gær
 1 tsk salt
 300 g mel
 1 spsk citronsaft
 5 spsk olivenolie
Tomatsovs
 1 fed hvidløg
 frisk chili
 1 dåse hakkede tomater
 ½ dl olivenolie
 ½ tsk sukker
Fyld
 1 glas artiskok
 1 squash
 revet mozarella
 1 håndfuld kyllingestrimler
 oregano

Sådan gør du

1

Opløs gæren i vandet. Når gæret er opløst, tilsættes de øvrige ingredienser til dejen.

2

Ælt dejen indtil den ikke klæber til hænderne mere.

3

Lad den derefter hæve lunt i 30 minutter.

4

Del dejen i to kugler. Lad kuglerne hæve lunt og tildækket en halv time.

5

Svits hvidløg og chili i lidt olie. Tilsæt de hakkede tomater og ½ dl oliven olie.

6

Lad det simre, mens dejen hæver.

7

Når dejen er færdighævet, rulles den ud til tynde pizzabunde og dækkes med tomatsauce og fyld.

Flere opskrifter

Ingredienser

Dej
 2 dl vand
 10 g gær
 1 tsk salt
 300 g mel
 1 spsk citronsaft
 5 spsk olivenolie
Tomatsovs
 1 fed hvidløg
 frisk chili
 1 dåse hakkede tomater
 ½ dl olivenolie
 ½ tsk sukker
Fyld
 1 glas artiskok
 1 squash
 revet mozarella
 1 håndfuld kyllingestrimler
 oregano

Vejledning

1

Opløs gæren i vandet. Når gæret er opløst, tilsættes de øvrige ingredienser til dejen.

2

Ælt dejen indtil den ikke klæber til hænderne mere.

3

Lad den derefter hæve lunt i 30 minutter.

4

Del dejen i to kugler. Lad kuglerne hæve lunt og tildækket en halv time.

5

Svits hvidløg og chili i lidt olie. Tilsæt de hakkede tomater og ½ dl oliven olie.

6

Lad det simre, mens dejen hæver.

7

Når dejen er færdighævet, rulles den ud til tynde pizzabunde og dækkes med tomatsauce og fyld.

Reste-pizza