Del opskrift

© Johanne Stormoen
Skift gerne ingredienser i opskriften ud og brug hvad du allerede har.
Opløs gæren i vandet. Når gæret er opløst, tilsættes de øvrige ingredienser til dejen.
Ælt dejen indtil den ikke klæber til hænderne mere.
Lad den derefter hæve lunt i 30 minutter.
Del dejen i to kugler. Lad kuglerne hæve lunt og tildækket en halv time.
Svits hvidløg og chili i lidt olie. Tilsæt de hakkede tomater og ½ dl oliven olie.
Lad det simre, mens dejen hæver.
Når dejen er færdighævet, rulles den ud til tynde pizzabunde og dækkes med tomatsauce og fyld.
Ingredienser
Vejledning
Opløs gæren i vandet. Når gæret er opløst, tilsættes de øvrige ingredienser til dejen.
Ælt dejen indtil den ikke klæber til hænderne mere.
Lad den derefter hæve lunt i 30 minutter.
Del dejen i to kugler. Lad kuglerne hæve lunt og tildækket en halv time.
Svits hvidløg og chili i lidt olie. Tilsæt de hakkede tomater og ½ dl oliven olie.
Lad det simre, mens dejen hæver.
Når dejen er færdighævet, rulles den ud til tynde pizzabunde og dækkes med tomatsauce og fyld.