Del opskrift

 

En simpel kålsalat er perfekt som tilbehør til aftensmaden og særligt hvis tiden er knap. Retten tager kun 15 minutter at bikse sammen og har ganske få ingredienser. Rigtig god fornøjelse!

Mængde2 personerForfatterCamille MajaKategori
Du skal bruge
 10 stilke grønkål
 ½ citron, saften heraf
 Parmesan
 Salt, peber, olivenolie, ekstra citronsaft
Sådan gør du
1

Start med at find alle ingredienserne frem, skyl din grønkål og dub den tør

2

Pluk bladede og kasser stilken. Vend kålen i saften fra 1/2 citron, salt, peber og 1 spsk. olivenolie

3

Varm en pande op og tilføj kålen når den er varm. Vend kålen et par gange undervejs, til den er godt gylden i kanterne

4

Server med det samme med revet parmesan på toppen, samt lidt ekstra citronsaft, salt og peber. Velbekomme

 

Ugens opskrifter

Ingredienser

 10 stilke grønkål
 ½ citron, saften heraf
 Parmesan
 Salt, peber, olivenolie, ekstra citronsaft

Vejledning

1

Start med at find alle ingredienserne frem, skyl din grønkål og dub den tør

2

Pluk bladede og kasser stilken. Vend kålen i saften fra 1/2 citron, salt, peber og 1 spsk. olivenolie

3

Varm en pande op og tilføj kålen når den er varm. Vend kålen et par gange undervejs, til den er godt gylden i kanterne

4

Server med det samme med revet parmesan på toppen, samt lidt ekstra citronsaft, salt og peber. Velbekomme

SIMPEL KÅLSALAT MED CITRON OG PARMESAN