Del opskrift

 

©camillemaja.dk

 

Banankagen indeholder mange ingredienser du nok allerede har derhjemme, og så mangler du bare et par modne bananer, så er du klar!

Rigtig god fornøjelse med kagen!

Mængde8 personerForfatterCamille MajaKategori
Du skal bruge
 3 æg
 100 g rørsukker
 1 tsk vaniljesukker
 4 små bananer, moste
 1 tsk bagepulver
 100 g hvedemel
 50 g havregryn
 1 nip salt
 1 tsk kanel
 Evt. mørk chokolade
Sådan gør du
1

Start med at blande æg, sukker og vanilje i en skål, og pisk til en luftig masse

2

Bland bagepulver, kanel, hvedemel, havregryn og salt og pisk sammen med ægge/sukkermassen

3

Mos dine bananer og vend i dejen

4

Tilføj evt. hakket mørk chokolade

5

Kom din dej i en beklædt form, og giv den ca. 30 minutter på 200 grader, varmeluft (forvarmet ovn)

6

Brug en strikkepind/kniv til at tjekke om kagen er færdig

7

Lad banankagen køle lidt af og server

 

Ugens opskrifter

Ingredienser

 3 æg
 100 g rørsukker
 1 tsk vaniljesukker
 4 små bananer, moste
 1 tsk bagepulver
 100 g hvedemel
 50 g havregryn
 1 nip salt
 1 tsk kanel
 Evt. mørk chokolade

Vejledning

1

Start med at blande æg, sukker og vanilje i en skål, og pisk til en luftig masse

2

Bland bagepulver, kanel, hvedemel, havregryn og salt og pisk sammen med ægge/sukkermassen

3

Mos dine bananer og vend i dejen

4

Tilføj evt. hakket mørk chokolade

5

Kom din dej i en beklædt form, og giv den ca. 30 minutter på 200 grader, varmeluft (forvarmet ovn)

6

Brug en strikkepind/kniv til at tjekke om kagen er færdig

7

Lad banankagen køle lidt af og server

SVAMPET BANANKAGE