Del opskrift

Simone Jespersen står bag disse lækre grøntsagdeller. Du kan sagtens skifte ingredienser i opskriften ud og bruge hvad du allerede har.
Kog quinoaen efter pakkens anvisning (1 del quinoa til 2 dele vand. Kornene renses under koldt vand inden tilberedning. Kogetid ca. 15 minutter, hviletid 5 – 10 minutter).
Knus hørfrø i en morter eller en minihakker. Hæld kogende vand over og lad trække i 10 minutter.
Kør kikærter, løg, hvidløg, squash og persille i en minihakker til det er helt fint i konsistensen.
Bland grøntsagerne i en skål sammen med hørfrø og den færdigkogte quinoa. Tilsæt mandelmel, almindeligt mel, salt og skallen fra 1 citron. Rør hele blandingen godt sammen.
Form grøntsagsfarsen til små deller. Tril dem i sesamfrø, og læg dem på en bageplade med bagepapir. Bag de små deller i ca. 15 minutter ved 200 grader. Lad dellerne køle kort af, og kom dem på et træspyd klar til anretning.
Dræn artiskokkerne for olie. Kom dem i en minihakker og kør, til du har en cremet men grov masse. Tilsæt planteyoghurt, hvidløg, citron, persille samt salt og peber og blend igen. Anret i en skål og brug som dyb til dine quinoadeller.
Bon Appétit
Ingredienser
Vejledning
Kog quinoaen efter pakkens anvisning (1 del quinoa til 2 dele vand. Kornene renses under koldt vand inden tilberedning. Kogetid ca. 15 minutter, hviletid 5 – 10 minutter).
Knus hørfrø i en morter eller en minihakker. Hæld kogende vand over og lad trække i 10 minutter.
Kør kikærter, løg, hvidløg, squash og persille i en minihakker til det er helt fint i konsistensen.
Bland grøntsagerne i en skål sammen med hørfrø og den færdigkogte quinoa. Tilsæt mandelmel, almindeligt mel, salt og skallen fra 1 citron. Rør hele blandingen godt sammen.
Form grøntsagsfarsen til små deller. Tril dem i sesamfrø, og læg dem på en bageplade med bagepapir. Bag de små deller i ca. 15 minutter ved 200 grader. Lad dellerne køle kort af, og kom dem på et træspyd klar til anretning.
Dræn artiskokkerne for olie. Kom dem i en minihakker og kør, til du har en cremet men grov masse. Tilsæt planteyoghurt, hvidløg, citron, persille samt salt og peber og blend igen. Anret i en skål og brug som dyb til dine quinoadeller.
Bon Appétit